Πολιτική

Το Μαξίμου αναθέτει στον 50 χρονο Μιχάλη Μπεκίρη “project για την νεολαία”;

Δεν είναι κρυφό ότι τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και οι επιτελείς του στο Μαξίμου κυβερνούν βάση δημοσκοπήσεων. Τα τελευταία ευρήματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Μπορεί μεν να καταγράφεται μια δυναμική στις ηλικίες άνω των 65 + ωστόσο στις μικρότερες ηλικίες ψηφοφόρων φαίνεται ότι  η ΝΔ δεν έχει κανένα σοβαρό έρεισμα.

Βλέποντας αυτά τα αποτελεσματα στο Μαξίμου, έχουν πάρει μια κεντρική απόφαση να ξεκινήσουν ένα νέο εγχείρημα προσέγγισης τόσο της νεολαίας όσο και νέων ανθρώπων που κατοικούν στο εξωτερικό.

Έτσι ψάχνοντας απεγνωσμένα να βρουν ρόλο στον Διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή, κατέληξαν -τραγική ειρωνεία- να αναθέσουν το εν λόγω project αυτό στον 50 χρονο Μιχάλη Μπεκίρη. Είναι απορρίας άξιο ότι αναθέτουν αυτό το εγχείρημα σε έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει επιδείξει κανένα απολύτως έργο σε όλη την πολτική του διαδρομή.

Αν αξίζει να πει κανείς ένα μπράβο στον Αχαιό επίδοξο πολιτικό είναι γιατί έχει μετατρέψει το γραφείο του Πρωθυπουργού σε γραφείο εξυπηρέτησης ψηφοφόρων της γεννέτηράς  του και όχι γιατί πιστεύει κανείς στην πραγματικότητα ότι ο Μπεκίρης είναι ικανός να αναλάβει αυτό το project.

Το γεγονός ότι σε μια δύσκολη συγκυρία για την γαλάζια παράταξη επιστρετεύουν τον Μπεκίρη -ο οποίος αποτελεί το άκρον άωτον του παλαιοκομματισμού-  δείχνει λίγο ή πολύ την “επιτυχία” που πρόκειται να έχει αυτή η προσπάθεια.