Πολιτική

Στα «μαχαίρια» οι Α. Ξάνθος και Παύλος Πολάκης

Ένα πραγματικά περίεργο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ μελών Χαλανδρίου. Εκεί φαίνεται πως ο δημοφιλής στο κοινό της Αριστεράς Ανδρέας Ξάνθος, έδωσε την απάντησή του στον συντοπίτη του Παύλο Πολάκη.

Ο Ανδρέας Ξανθός με σύμμαχο και τον πρώην γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Γ. Μπασκόζος, ο οποίος επίσης έριξε τις μπηχτές του για τις “συνωμοσιολογικές και ανακριβείς” θέσεις του κ. Πολάκη και την διαδυκτιακή του πρακτική να μεγιστοποιεί τα επουσιώδη, εξήγησε στους συνομιλητές του πως το ύφος ολα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω δεν οδηγεί στην πολιτική και κοινωνική διεύρυνση και επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τον περιχαρακώνει σε ένα στενό κομματικό πλαίσιο. Και σίγουρα, όπως ειπε χαρακτηριστικά, αυτό δεν οδηγεί σε νίκη, ουτε σε αλλαγές συσχετισμών.

Για πρώτη φορά ο ρεθυμνιώτης βουλευτής έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση στις φωνές και στην κριτική που του έχει ασκήσει κατά διαστήματα ο Πολάκης, ότι δηλαδή δεν κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Από την τοποθέτησή του προκύπτει ότι ο Α. Ξάνθος κατατάσσει τους υποστηρικτές του Πολάκη στην κατηγορία των φανατικών, οι οποίοι δεν παρακολουθούν την πολιτική πραγματικότητα παρά μόνο την σελίδα και τα λεγόμενα του Παύλου Πολάκη στα social media.