Πολιτική

«Σεισμό» προκάλεσε η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινόπουλου

Την Αφροδίτη Λατινοπούλου την ξέρετε; Την ξέρετε. Πολιτεύτηκε στις προηγούμενες εκλογές με την Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης. Η νεαρή δικηγόρος και πρώην τενίστρια με ανάρτησή της στα social media ανέλυσε τις σκέψεις της αναφορικά με μια τάση που επικρατεί στα media και θέλουν αρκετές γυναίκες να φωτογραφίζουν περίεργα σημεία του σώματός τους.

Η δήλωσή της κυρίας Λατινοπούλου για τις γυναίκες: «Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους.Νιώθω άβολα, αισθάνομαι ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιου είδους φωτογραφίες».

Ενώ δεν δίστασε να ασκήσει κριτική και στον ανδρικό πληθυσμό λέγοντας ότι: «Βλέπουμε, από την άλλη, συνεχώς τους άνδρες, ολοένα και περισσότερο, να γέρνουν προς τη γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού.Και όταν λέμε παντού, παντού. Βάφονται. Φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα και γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες».

Ειλικρινά τώρα τι λάθος έκανε η Λατινοπούλου και έχουν πέσει όλοι να την φάνε;