Πολιτική

Ποιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ απειλήθηκε ότι θα διαγραφεί

Υποθέτω ότι τον Απόστολο Πανά, βουλευτή του κόμματος στη Χαλκιδική δεν τον γνωρίζετε οι περισσότεροι. Ένα άγνωστο παρασκήνιο έλαβε χώρα αυτή την εβδομάδα με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ο βουλευτής του κόμματος τάχθηκε υπέρ της τροπολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης που προέβλεπε την αναβολή στην εφαρμογή αυστηρού μέτρου κατεδάφισης αυθαιρέτων στις παραθαλάσσιες περιοχές. Από τη Χαρ. Τρικούπη του διεμήνυσαν πως αν ψηφίσει θετικά θα διαγραφεί. Τελικά επέλεξε να απουσιάσει από την ψηφοφορία, κάτι που όμως δεν λύνει το πρόβλημα, απλά το κλωτσάει παρακάτω.

Μένω στον χώρο της Κεντροαριστεράς και πάω στον Ανδρέα Λοβέρδο που, όπως σας έχω ξαναγράψει, φορτσάρει από νωρίς για την υποψηφιότητά του. Το τελευταίο διάστημα έκανε μάλιστα και μεταγραφές με άρωμα Ποταμιού, που όπως φαίνεται δεν το έχει απορροφήσει όλο η Ν.Δ. Συγκεκριμένα, ο Νότης Παρασκευόπουλος και η πρωτοβουλία «Εμείς οι πολίτες» εντάχθηκαν στην ομάδα του πρώην υπουργού. Ο Παρασκευόπουλος, πριν συνεργαστεί με το Ποτάμι, είχε υπάρξει κοντά στον ΓΑΠ.