Επιχειρήσεις

Ποια είναι η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου

Η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου γεννήθηκε το 1970. Σπούδασε αρχαιολογία και ιστορία της τέχνης ενώ φαίνεται να είναι ένα πολυπράγμων άτομο, αφού έχει καταφέρει να “μπλέξει” μαγειρική, πολιτική και κάπου – κάπου την αρθρογραφία.

Με τη μαγειρική ασχολείται συστηματικά σχεδόν είκοσι χρόνια. Ξεκίνησε ν’ αρθρογραφεί για τη γαστρονομία με το ψευδώνυμο “Αθήναιος” στο διαδικτυακό ειδησεογραφικό portal Flash.gr ενώ τώρα αρθρογραφεί στο liberal.gr για θέματα πολιτικής. Τα τελευταία χρόνια συστήνεται στο κοινό και ως σύμβουλος επικοινωνίας στην Νέα Δημοκρατία ενώ η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι δημοσιογράφος.

Τόσο οι σχολιασμοί που κάνει κατά καιρούς όσο και η αρθρογραφία της, ακολουθούν την γνωστή φιλεleft τάση του χώρου και έτσι η ίδια παραμένοντας πιστή στα ιδεολογικά της πιστεύω, δεν επιτρέπει κανένα σχόλιο κριτικής στα social media της.

Από τις καλύτερές της στιγμές, όταν η ίδια παρέδιδε δωρεάν μαθήματα επικοινωνίας σε φοιτητές και μέλη της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα ή όταν απαντούσε σε σχόλιο άρθρου της, διατυπώνοντας την άποψη ότι “Μισώ τα Έθνη και τις πατρίδες”.

Στην πολιτική πάντως υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποδείξει κανείς ότι γνωρίζει από επικοινωνία. Ο χειρότερος σίγουρα είναι να προσπαθείς να κάνεις πολιτικές προβλέψεις και να χρησιμοποιείς επιχειρήματα καφενιακού τύπου όπως έκανε η ίδια λίγες ημέρες πριν την εκλογή της ΠτΔ Αικατερίνης Σακελλαροπούλου δηλώνοντας ότι:

«Για να καταλάβουμε το επίπεδο της συζήτησης για την επιλογή ΠτΔ. Μόλις διάβασα άρθρο «σοβαρού αναλυτή» που υποστηρίζει την άποψη ότι το θώκο του ΠτΔ πρέπει να καταλάβει η πρόεδρος του ΣτΕ Κατερίνα Σακελλαρόπουλου. Χωρίς να εξετάζει ποιοι έπονται στην επετηρίδα του δικαστικού σώματος, μήπως ακολουθεί κανένας ακροδεξιός, ψεκασμένος, αντιμνημονιακός μπάρμπας ξέρω γω. Να βγάλει ο Μητσοτάκης από μια κρίσιμη θέση της πολιτείας και δη στην παρούσα συγκυρία μια κορυφαία δικαστικό για να τη στείλει στο προεδρικό Μέγαρο να ακούει ποντιακά κάλαντα, σαχλές μαντινάδες κ να σερβίρει σφυρίδα στους ξένους επισήμους επισκέπτες της χώρας. Θα σας ειδοποιήσουμε»

Και λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού και εκλογή της ΠτΔ στο Αξίωμα να αρθρογραφείς στο liberal.gr υμνώντας την με τίτλο: “Τι να περιμένουμε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας”. 

Κάπως έτσι η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, προσθέτει στο βιογραφικό της και την παραμελημένη αρετή της συνέπειας.