Επιχειρήσεις

Ποια είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου

Εκλέγεται βουλευτής στον Δυτικό τομέα της Αθήνας με το ΚΙΝΑΛ. Είναι σύζυγος αλλά και δικηγόρος ενώ εκλέχθηκε για πρώτη φορά στις εκλογές του 2019. Φυσικά και την γνωρίζετε όλοι, είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου. 

Από το 2003 εργάζεται ως δικηγόρος. Συνεργάστηκε με δικηγορικές εταιρείες και ειδικεύτηκε στο τραπεζικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο και στις διεθνείς συμβάσεις. Υπήρξε ενεργό μέλος της ΠΑΣΠ Νομικής. Είναι από το 2006 μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Αυτό που πολλοί δεν θυμούνται είναι ότι το 2007 η Νάντια ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Μεσσηνία.

Η ίδια ούσα μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής στην Ολομέλεια, τον Μάιο του 2020 άθελά της “πιάστηκε” να μιλά εκνευρισμένη για την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως αφού δεν εξυπηρέτησε το προσωπικό της ρουσφέτι.

Στις αρχές του 2021 όταν και η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Ανδρέα Λοβέρδο από την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, η Νάντια Γιαννακοπούλου δεν δίστασε να υψώσει ανάστημα και επιτεθεί κάτα κάποιον τρόπο στην Φώφη Γεννηματά, υπερασπιζόμενη τον κύριο Λοβέρδο.

Πάντως η Νάντια Γιαννακοπούλου αρκετό καιρό πριν, ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει -μια και καλή- σε μία φήμη που διακινούνταν στο πολιτικό παρασκήνιο και ήθελε την ίδια να παίρνει κάποια στιγμή, μετεγγραφή για την Νέα Δημοκρατία.