Επιχειρήσεις

Ποια είναι η Ανθή Βούλγαρη

Γεννημένη στην Αθήνα και μεγαλωμένη στο Βόλο η Ανθή Βούλγαρη αποφοιτά από το τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου κάνοντας εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις.

Από το 2004 ασχολείται ενεργά με τη δημοσιογραφία και έχει εργαστεί στο ραδιόφωνο αλλά και σε εφημερίδες όπως η Espresso καλύπτοντας σημαντικά γεγονότα, όπως αυτό της φονικής πυρκαγιάς στην Ηλιεία το 2007. Το 2018 από την ψυχαγωγική ζώνη και το «Φτιάξε καφέ… να στα πω», η Ανθή Βούλγαρη πέρασε στην ενημέρωση και στην εκπομπή «Από νωρίς» στον τηλεοπτικό σταθμό epsilon.

Κάποια στιγμή όταν βρέθηκε στην άχαρη θέση της απολυμένης αποφάσισε να ασχοληθεί με τη γυμναστική. Έτσι, αποφοίτησε από την ιδιωτική σχολή Studio One και εργάστηκε έναν χρόνο αποκλειστικά ως γυμνάστρια. Ένα πρόβλημα υγείας που η ίδια δημοσιοποίησε ωστόσο την έκανε –όπως η ίδια αναφέρει– να αναθεωρήσει και να αλλάξει πράγματα στη ζωή της.

Το 2012 ένα περιστατικό σύλληψής της μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει ο ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας για ένα πρωτοσέλιδο της Espresso που είχε τίτλο: «Ο Μπέος έδειρε τον Κούγια» και μια παλιά φωτογραφία του, από παλαιότερο συμβάν που έχει αίμα στο πρόσωπο οδήγησε τη δημοσιογράφο στο κρατητήριο.

Τον Ιούλιο του 2020 αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN όπου παρουσίαζε την εκπομπή ‘Ώρα Ελλάδος’ μαζί με το δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Αύγουστο εντάσσονται και οι δύο στο δυναμικό του Mega για να ενισχύσουν τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού παρουσιάζοντας την καθημερινή εκπομπή ‘Κοινωνία Ώρα Μega’.

H συνομιλία της την ώρα της εκπομπής με το μουσικό Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου ή Ρε Ματζόρε είχε γίνει viral όταν η Ανθή Βούλγαρη τον είχε ρωτήσει εκνευρισμένα γιατί έκανε πάρτι εν μέσω πανδημίας κι εκείνος της απάντησε αφοπλιστικά ότι «μαζευτήκαμε να παίξουμε το Ρε Ματζόρε…δεν σας κάλεσε κανείς». Παντρεύτηκε με τον Κώστα Κωνσταντινίδη στο Πήλιο και έχει ένα γαλλικό μπουλντόγκ τη Λάρα.