Πολιτική

Οι “κρυφές” επισκέψεις της Δόμνας Μιχαηλίδου

Δεν είναι λίγοι οι εξωκοινοβουλευτικοί υφυπουργοί οι οποίοι με πρόσχημα ότι είναι στις αρμοδιότητές τους, κάνουν επισκέψεις το τελευταίο διάστημα σε περιφέρειες που λέγεται ότι ΘΑ κατέβουν υποψήφιοι.

Αυτή η στάση έχει ενοχλήσει αρκετά τους τοπικούς βουλευτές οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα του κορωνοϊού είναι κλεισμένοι στα γραφεία τους, αφού ούτε ραντεβού δεν τους επιτρέπεται να κάνουν.

Πρόσφατο παράδειγμα αυτό της υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου η οποία αν και επιλέχθηκε στην συγκεκριμένη θέση ως ένα ακόμη μέλος της ομάδας των τεχνοκρατών, εντούτοις περιφέρεται συχνά, πυκνά στην περιφέρεια του Πειραιά.

Το πρόβλημα όμως δεν σταματά εκεί. Την στιγμή που η κυβέρνηση δίνει μάχες για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των τελευταίων ημερών και οι βουλευτές καλούνται να σηκώσουν ένα ακόμη βάρος επικοινωνιακά και ουσιαστικά, η κα Μιχαηλίδου βρίσκει χρόνο να ποστάρει την επίσκεψή της μαζί με τον αριστερό Δήμαρχο Δραπετσώνας, λέγοντας ότι η πολιτική “ενώνει”.

Το γεγονός αυτό μεταφέρθηκε στον Γιώργο Γεραπετρίτη αφού ενόχλησε τους τοπικούς βουλευτές. Ένα ακόμη θέμα που θα πρέπει να λυθεί κεντρικά, από το Μαξίμου.