Πολιτική

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου θα είναι ο νέος Κυβερνητικός εκπρόσωπος;

Όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει, στο Μέγαρο Μαξίμου φτάνουν συνεχώς γκρίνιες είτε από κυβερνητικούς βουλευτές είτε από δημοσιογράφους για την νυν κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη αποφασίσει για το μέλλον της κυρίας αφού το “ουδέν μονιμότερο του προσωρινού” δεν θα ισχύσει στην περίπτωση της. Εκείνο που αποδίδουν στην πρώην δημοσιογράφο οι βουλευτές της γαλάζιας παράταξης είναι η αμηχανία και αδυναμία χειρισμού των ερωτήσεων στο καθιερωμένο Briefing ενώ η σχέση της με αρκετούς συναδέλφους της δημοσιογράφους και εκδότες είναι κάκιστες. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι η ίδια όταν -σπάνια- επιλέγει να βγει στην τηλεόραση προτιμά την ασφάλεια που της παρέχει ο γνώριμος για αυτήν επαγγελματικός χώρος του ΣΚΑΪ.

Βλέποντας αυτά στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν επιλέξει αλλαγή πλεύσης στην επικοινωνιακή στρατηγική. Από ότι φαίνεται ο Πρωθυπουργός μαζί με τον διευθυντή του γραφείου του Γρηγόρη Δημητριάδη επιθυμούν ένα νέο και φρέσκο πολιτικό πρόσωπο όπως ο Τάσος Χατζηβασιλείου.

Η επιλογή “Χατζηβασιλείου” για το Μαξίμου εκτιμάται ως μια ασφαλής επιλογή καθώς ο βουλευτής έχει δείξει ότι μπορεί να προσεγγίσει με τις τοποθετήσεις του το κεντρώο ακροατήριο. Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι τις τελευταίες μέρες ο νεαρός βουλευτής κερδίζει συνεχώς πόντους και θεωρείται πιθανό να είναι η επόμενη επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την θέση αυτή.