Πολιτική

Ο Κατσανιώτης εξέφρασε την απορία αρκετών βουλευτών στην Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας

Τον βουλευτή Αχαϊας, Ανδρέα Κατσανιώτη τον γνωρίζετε όλοι. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι αν και ο Αχαιός δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου, είναι από τους ανθρώπους που ότι έχουν να πουν το λένε ευθέως.

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε μεγάλος αναβρασμός στην αγορά της Πάτρας αναφορικά με το άνοιξε – κλείσε στο λιανεμπόριο. Αν και αρχικά ο εμπορικός κόσμος στην περιοχή ετοιμάζονταν για άνοιγμα, αιφνιδιαστικά η απόφαση αυτή άλλαξε μέσα σε μόλις λίγες ώρες.

Από τους πρώτους που βγήκαν μπροστά -ως όφειλε να κάνει- ήταν ο Κατσανιώτης, ζητώντας πειστικές εξηγήσεις για αυτό το άνοιξε – κλείσε των καταστημάτων. Ο βουλευτής ξεκίνησε ένα μπαράζ συναντήσεων με τους Υπουργούς, διεκδικόντας μάλιστα από τον Υπουργό, Χρήστο Σταϊκούρα ένα κεφάλαιο επανεκίννησης για τα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας.

Στην σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο ο Αχαιός δεν δίστασε να ασκήσει καλόπιστα κριτική όσον αφορά την διαχείριση της πανδημίας αλλά και την διαδικασία του εμβολιασμού. Χρησιμοποίησε μάλιστα το λογικό επιχείρημα ότι οι βουλευτές ανά την επικράτεια μέσα στην πανδημία συνεχίζουν να πραγματοποιούν θεσμικά ραντεβού με τους υπουργούς ή τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, άρα λοιπον θα είχε λογική το ενδεχόμενο να εμβολιαστούν με μια προτεραιότητα.

Πάντως ενδεικτικό του καλού κλίματος στο οποίο έγινε η συζήτηση ο Α. Κατσανιώτης κατάφερε να κλέψει την παράσταση με την εξής ατάκα:«Για να εμβολιαστούμε οι νεότεροι βουλευτές πρέπει να γίνουμε part time στον Τουρισμό;»

Χωρίς αμφιβολία, εξέφρασε την απορία αρκετών βουλευτών που δίσταζαν να τοποθετηθούν για αυτό το ζήτημα.