Πολιτική

Ο εθισμός του Αλέξη Τσίπρα στα fake news

Αν νομίζετε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα σταματούσε την διασπορά fake news είστε βαθιά γελασμένοι. Ο άνθωπος είναι εθισμένος στο ψέμμα. Κανένας συνεργάτης του στην Κουμουνδούρου δεν βρέθηκε να του πει ότι πριν σχολιάσουμε ένα δημοσίευμα ή μια είδηση πρέπει να κάνουμε double checking. Κάπως έτσι τα ατοπήματα μαζεύονται πολλά. για τον Πρόεδρο Αλέξη.

Από την μία του λένε ότι το σπίτι που διαμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η οικογένειά του στο Λυκαβηττό είναι παραχωρημένο από τον επιχειρηματία, Μίλτο Καμπουρίδη ο οποίος διατηρεί αρκετά διαμερίσματα εκεί κοντά ενώ η αλήθεια είναι ότι το σπίτι αποτελεί προίκα της Μαρέβας και δηλώνεται στο πόθεν έσχες εδώ και μια δεκαετία. Πρώτο ψέμμα.

Από την άλλη στελέχη του και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνουν στα τηλεοπτικά πάνελ διαδίδοντας το ψέμμα ότι τα self tests έρχονται με εργολαβία της διαπλεκόμενης Siemens. Μετά από όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και το θέμα με την Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. Από ότι φαίνεται ο Αλέξης πρέπει να έχει κάποιου είδους εμπάθεια για την υπουργό, καθώς δεν εξηγείται αλλιώς το μένος και επιμονή του να της χρεώσει ότι η περιβόητη πινακίδα στην Ακρόπολη φέρει το όνοματεπώνυμο της υπουργού.

Καλά εκεί στην Κουμουνδούρου δεν ξέρουν να κάνουν ένα google search;