Πολιτική

Μια ακόμη παραβίαση των υγειονομικών μέτρων για τον Στέλιο Πέτσα και την Ντόρα Μπακογιάννη

Μια ακόμη παραβίαση των υγειονομικών μέτρων έρχεται να προστεθεί αυτή την φορά από τον αναπληρωτή ΥΠΕΣ αλλά και την αδερφή του Πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη. Την στιγμή μάλιστα που κανένας πολίτης ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι λίγες εβδομάδες πριν, έγινε ο κακός χαμός και τελικά δεν επιτράπηκαν οι υπερτοπικές μετακινήσεις από νομό σε νομό το Πάσχα.

Το επιχείρημα; Φυσικά η αύξηση στο ιικό φορτίο και να γίνει υπερμετάδοση του κορωνοϊού ενώ όλοι θυμόμαστε και τον Στέλιο Πέτσα ως Κυβερνητικό εκπρόσωπο να κάνει ισχυρές συστάσεις από τα τηλεοπτικά πάνελ λέγοντας ότι:

“Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι, ακόμη και με τις μετακινήσεις που βλέπω εγώ να γίνονται αυτήν την περίοδο, ο κόσμος γενικά προσέχει σε αυτού του είδους τις μετακινήσεις και το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να μη χαλαρώσουμε από τις κοινωνικές μας συναναστροφές. Αυτό θα χρειαστούμε να προσέξουμε το επόμενο διάστημα.”

Στην επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών στην Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά φαίνεται ότι η μετάδοση του κορωνοϊού έπαψε να ισχύει έστω και στιγμιαία. Δεν εξηγείται αλλιώς το φαγοπότι που έγινε αφού τόσο η κυρία Μπακογιάννη όσο οι βουλευτές και τα στελέχη της περιοχής δεν φαίνεται να τήρησαν ούτε κατά ελάχιστον τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Μάλιστα δεν ξέχασαν να απαθανατίσουν τις στιγμές τους σε ταβέρνα στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, χωρίς να φοράνε μάσκα και χωρίς να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους. Πάντως από τις φωτογραφίες που θα δείτε και παρακάτω καταλαβαίνει κανείς ότι τόσο ο Πέτσας όσο και η Ντόρα δεν πολυνοιάζονται για τις απαγορεύσεις.

Φαίνεται ότι όντως τελικά κανένας δεν κατάφερε να κρατήσει την Ντόρα Μπακογιάννη στην Αθήνα. Τόσο πολύ λαχταρούσε την Κρήτη.