Πολιτική

Με εντολή Χαρδαλιά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στην ΕΜΑΚ – Βάζει μπροστά τον Αρχηγό Κολοκούρη

Από σήμερα είναι γεγονός η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού για τα στελέχη της ΕΜΑΚ η οποία ανήκει στο Πυροσβεστικό Σώμα και αφορά περισσότερα από 1.000 άτομα που υπηρετούν στην Πυροσβεστική.

Η απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό προήλθε φυσικά από τον ηγέτη της Πολιτικής Προστασίας – πάντα μεριμνά για το καλό μας -Νίκο Χαρδαλιά και κοινοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι  με αριθμό πρωτοκόλλου “28550 Φ 215.2”.

Τον Χαρδαλιά φυσικά τον γνωρίζετε. Είναι έξυπνος και έμπειρος άνθρωπος. Ποτέ δεν θα υπέγραφε έγγραφο το οποίο μπορεί κανείς να του καταλογίσει ευθύνες. Για αυτόν τον λόγο έδωσε την εντολή προκειμένου ο Αρχηγό του Π.Σ Στέφανος Κολοκούρης να «βγάλει τα κάστανα από την φωτιά».

Στην εντολή φυσικά πουθενά δεν αναγράφεται πουθενά η λέξη «υποχρεωτικότητα» αντί αυτού επισημαίνεται ότι “μετά την κοινοποίηση της παρούσας διαταγής (σ.σ. στις ΕΜΑΚ) θα υπηρετούν σ` αυτές υποχρεωτικά μόνο όσοι υπάλληλοι έχουν προβεί στο σχετικό εμβολιασμό”.

Βλέπετε δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι αρκετά στελέχη της Πολιτικής Προστασίας αλλά και του Π.Σ κάνουν λόγο κατά καιρούς για αυταρχική συμπεριφορά Χαρδαλιά, την στιγμή μάλιστα που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του έχει δηλώσει ρηττά ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα για απολύσεις λόγω μη εμβολιασμού.

Μένει να δούμε τις αντιδράσεις.