Πολιτική

«Κλειδώνει» η θέση του Άγγελου Μπίνη – Συναντήθηκε στο Μαξίμου με τον Γρ. Δημητριάδη

Τους επόμενους μήνες κρίνεται η ανανέωση της θητείας του διευθύνοντος Συμβούλου της Αρχής Διαφάνειας, Άγγελου Μπίνη. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί (τουλάχιστον επισήμως) απολύτως τίποτα. Φυσικά ο ίδιος επενδύει στην καλή σχέση που διατηρεί  με τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την εποχή που ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο σημερινός πρωθυπουργός.

Πιστεύει λοιπόν, ότι ο πρόεδρος Κυριάκος, δεν θα του στερήσει μια δεύτερη θητεία. Άλλωστε, έχει να παρουσιάσει και σημαντικό έργο, αφού αποδείχθηκε μετρ στο μέτρημα των τραπεζοκαθισμάτων εν μέσω κορονοϊού. Πάντως, μαθαίνω ότι ο πρόεδρος Κυριάκος, απέφυγε να τον  δει, όταν προ ημερών βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Και έτσι ο Άγγελος αρκέστηκε στη συνάντηση με τον Γρηγόρη Δημητριάδη και σε ένα σύντομο πέρασμα από το γραφείο του καθηγητή – υπουργού Γιώργου Γεραπετρίτη. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα το φορτίο του Μπίνη εκ της αρμοδιότητας το φορτώθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, που εμφανίζεται (σχεδόν) ενθουσιασμένος από μεγαλείο του ανδρός.