Πολιτική

Η στήριξη του Γιώργου Φλωρίδη στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Έναν σύμμαχο από τα παλιά βρήκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με τον οποίο συνυπήρξαν κάποτε στο ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Γιώργο Φλωρίδη ο οποίος με αφορμή το περιστατικό στην Ν. Σμύρνη πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του Υπουργού.

Σε ανάρτησή του ο Φλωρίδης υποστήριξε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί κάθε μέρα χιλιάδες ελέγχους σε χιλιάδες σημεία της χώρας, στα πλαίσια των καθηκόντων της και επιβάλλει πρόστιμα, συλλαμβάνει κακοποιούς, αποτρέπει τη διάπραξη εγκλημάτων, προσπαθεί να βοηθήσει την διαρκή εμπέδωση της κοινωνικής ειρήνης.

Σ’ αυτές τις καθημερινές δράσεις της, όπως σημείωσε ο πρώην υπουργός, υπάρχουν και κάποιες, ελάχιστες, ίσως και μία, όπου κάποιος αστυνομικός υπερβαίνει τα όρια της επαγγελματικής του συμπεριφοράς και συμπεριφέρεται βίαια σε κάποιον ελεγχόμενο πολίτη.

Πάντως ο Γιώργος Φλωρίδης δεν παρέλειψε να πετάξει τα καρφιά του για την αντιπολίτευση λέγοντας ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ κινείται μεταξύ “Πολλακισμού” και “Κουφοντινισμού”.