Πολιτική

Η “κόντρα” του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου με το Μαξίμου

Είναι κοινό μυστικό για όσους παρακολουθούν το πολιτικό παρασκήνιο ότι ο  πετυχημένος Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές. Το διαδίδει ο ίδιος σε στενό του κύκλο, το διαδίδουν οι συνεργάτες του και εν τέλει υπάρχουν πολλοί που το σιγοψυθυρίζουν.

Αυτό που δεν γνωρίζει όμως ο κόσμος, είναι ότι η σχέση του με το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και τον ίδιο τον Μητσοτάκη δεν είναι και η καλύτερη. Κυρίως διότι οι “βλέψεις” του νυν Δημάρχου δεν σταματούν κερδίζοντας απλά μια θέση βουλευτή.

Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να επισκεφθεί την Γλυφάδα πριν λίγες ημέρες και να παρουσιάσει την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου μαζί με τον Γιώργο Παπανικολάου, μόνο τυχαία δεν ήταν. Θέλησε ακριβώς να δείξει την στήριξη του στο πρόσωπο του νυν δημάρχου, δείχοντας έτσι προς τον κόσμο της Γλυφάδας ότι το χρίσμα για μια ακόμη θητεία πηγαίνει και πάλι στον Παπανικολάου.

Έξυπνη κίνηση από τον Κυριάκο, αφού με αυτό τον τρόπο κατάφερε να κόψει κάθε επιθυμία του Δημάρχου να θέσει εαυτόν υποψήφιο στα Νότια της Αθήνας.