Πολιτική

Η γραμμή Μαξίμου για στήριξη στην Λ. Μενδώνη και ο μπροστάρης Άδωνις

Στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο ο Πρωθυπουργός σήκωσε ασπίδα προστασίας για την Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. Ο Μητσοτάκης σε μια τόσο δύσκολη στιγμή προκατέβαλε πως θεωρεί την αλληλοϋποστήριξη αυτονόητη.

Αυτό το σημειώνουμε γιατί τις τελευταίες μέρες, κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες πως στην σειρά για την θέση στο Πολιτισμού περιμένει η Όλγα Κεφαλογιάννη. Για τους ενοίκους του Μαξίμου βέβαια ουδέποτε υπήρξε τέτοιο σενάριο αφού για όσους γνωρίζουν οι σχέσεις της κυρίας Κεφαλογιάννη με το Μαξίμου είναι κάκιστες.

Στο Μαξίμου πάντως έχουν ήδη πάρει μπλοκάκι, σημειώνοντας πόσοι Υπουργοί ή βουλευτές βγήκαν να στηρίξουν την Υπουργό Πολιτισμού. Σε ένα τέτοιο πλαίσιο ενεργοποιήθηκε και ο “Βίκινγκ” της παράταξης Άδωνης Γεωργιάδης. Αν και ο ίδιος λίγες μέρες πριν  πήρε μια απόφαση να απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά πάνελ, εντούτοις βγήκε μπροστά να υπερασπιστεί την συνάδελφό του.

Ο Υπουργός ήταν από τους πρώτους που βγήκε να στηρίξει την Λίνα Μενδώνη, τόσο με αναρτήσεις του στα social media όσο και δημοσίως.