Πολιτική

Η διαφοροποίηση Τσακαλώτου από τον Αλέξη Τσίπρα

Κόντρα στο αφήγημα του Αλέξη Τσίπρα -ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα δεν προχωρά με γοργούς ρυθμούς- φαίνεται να βρίσκεται ο άλλωτε Τσάρος της οικονομίας, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Βλέπετε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να παραδεχτεί την αλήθεια. Ότι δηλαδή η Νέα Δημοκρατία έχει διαχειριστεί καλά την κρίση του κορωνοϊού και το κράτος ανταποκρίνεται πέρα από κάθε προσδοκία, αναφορικά με το πρόγραμμα του εμβολιασμού.

Εκτός των άλλων ο Τσακαλώτος στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνών πρότεινε προς την ηγεσία του κόμματος, να μην επιδίδεται σε μια στείρα αντιπολίτευση καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εντελώς αναξιόπιστο.

«Χρειαζόμαστε αξιοπιστία και ταυτότητα. Όχι στείρα αντιπολίτευση. Δεν χάνουμε τίποτα αν πούμε πως η Ν.Δ. τα έχει πάει καλά με το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Κι ας της κάνουμε κριτική σε όλα τα άλλα», είπε χαρακτηριστικά ο Ευκλ. Τσακαλώτος. Παράλληλα, έστειλε και μήνυμα αναφορικά με τη συκοφαντία που δέχεται η αριστερή πτέρυγα της Αριστεράς, όταν παρουσιάζεται ως γραφικό τμήμα του 3%, λέγοντας ότι «εμείς συμβάλαμε στο να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση» φέρεται να τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.