Πολιτική

Για φαγητό Δημητριάδης – Κυρανάκης και το μενού… της συζήτησης!

Όταν είσαι Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου, σίγουρα ο χρόνος σου είναι πολύτιμος αφού οι υποχρεώσεις δεν σταματούν. Και ακριβώς επειδή είναι πολύτιμος σημαίνει ότι πρέπει να τον αξιοποιείς σωστά. Τον χρόνο σου. Αλλά και τον Κώστα Κυρανάκη.

Έχει πραγματικά ενδιαφέρον το στιγμιότυπο που παρακολουθήσαμε, όλοι εμείς – οι φαν των social media – αφού τόσο ο Κώστας Κυρανάκης όσο και ο Γρηγόρης Δημητριάδης μας έδωσαν τροφή για ρεπορτάζ.

Οι δύο άντρες ξεκλεψαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους, για να γευματίσουν το βράδυ της Πέμπτης. Τι συζητήθηκε στην συνάντηση κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει όμως σίγουρα αυτή η έξοδος σηματοδότησε το τέλος της φημολογίας που έκανε λόγο για ψυχρότητα του Κυρανάκη με το Μέγαρο Μαξίμου.

Ας σημειωθεί ότι ο Δημητριάδης με τον Κυρανάκη, δεν γνωρίστηκαν χθες. Έβαλαν πλάτη και οι δύο τόσο για να γίνει ο Κυριάκος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όσο και για να πάρει τα ηνία της χώρας. Και μπορεί ο νεαρός βουλευτής να μην βρίσκεται στο Κυβερνητικό σχήμα, ουδείς όμως δεν αναγνωρίζει την συνεισφορά του στην εκλογική νίκη της παράταξης.