Πολιτική

Έξαλλος ο Βεσυρόπουλος με τον τεχνοκράτη της Κυβέρνησης Στέλιο Κουτνατζή

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο 40 χρονος Στέλιος Κουτνατζής είναι ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης και είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται ο Κ. Μητσοτάκης αλλά και ο Γιώργος Γεραπετρίτης, αφού η δική του αρμοδιότητά αρχίζει και τελειώνει με το Κοινοβουλευτικό έργο.

Από διάφορες διαρροές βουλευτών αλλά και υπουργών μαθαίνουμε ότι τίποτα δεν διαφέυγει από τον έλεγχο του Κουτνατζή είτε αυτό έχει να κάνει με τα Σ/Ν που κατατίθενται είτε με τις τροπολογίες που θέλουν να καταθέσουν οι βουλευτές.

Αφορμή της σύγκρουσης μεταξύ του υφυπουργού οικονομικών και του Κουτνατζή αποτέλεσε η μισθολογική αύξηση που πήγε να περάσει στην…ζούλα για τους διευθυντές των υπουργείων ο Βεσυρόπουλος.

Η αντίδραση του νεαρού Γραμματέα φυσικά ήταν έντονη. Δεν μπήκε στην καν στην διαδικασία να συζητήσει την εν λόγω αύξηση και με το δίκιο του, αφού κάτι τέτοιο θα ξεσήκωνε τόσο την αριστερή πτέρυγα του Κοινοβουλίου όσο και τον κόσμο.

Ο υφυπουργός πάντως ισχυρίστηκε  στον Κουτνατζή ότι δεν πήγε να περάσει τίποτα στα κρυφά. Η επιχειρηματολογία του βέβαια εξαντλήθηκε στο πόσο τίμιος είναι ο ίδιος αλλά και στο γεγονός ότι αποτελεί τον “πιο φτωχό υπουργό” της Κυβέρνησης.

Όπως καταλαβαίνετε η σύγκρουση μεταξύ των δύο ανδρών αναμένεται να έχει και συνέχεια…