Πολιτική

Έξαλλος ο Άδωνις με συνεργάτες του Πρωθυπουργού

Ένα ακόμη άδειασμα δέχτηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης αναφορικά με την αιφνίδια αναστολή του ανοίγματος του λιανεμπορίου στην Θεσσαλονίκη, την Πάτρα αλλά και την Κοζάνη. Ένα άνοιγμα το οποίο είχε προαναγγείλει λίγες ώρες πριν.

Για μια ακόμη φορά ο Άδωνις γίνεται Ιφιγένεια στην πολιτική σκακιέρα μόνο και μόνο επειδή ορισμένοι στο Μαξίμου δείχνουν την αντιπάθειά τους. Βλέπετε ο Άδωνις δεν έχει κρύψει ποτέ τις δεξιές καταβολές του. Όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας έχει πάρει στην πλάτη του αρκετές από τις αστοχίες του Μαξίμου και της επιτροπής των γιατρών χωρίς ουσιαστικά να κατηγορήσει ποτέ κανέναν τους.

Για τους επαγγελματίες η κατάσταση έχει φτάσει στο όριο. Ετοιμάζονται μαζικές αντιδράσεις των εμπορικών συλλόγων στις τρεις αυτές μεγάλες περιοχές και για πολλοστή φορά αυτός που θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά θα είναι ο υπουργός Ανάπτυξης.

Μέχρι στιγμής ο Άδωνις έχει αποδειχτεί πιστός στρατιώτης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάτι που κανένας δεν περίμενε να συμβεί. Αυτή την φορά όμως και ο Πρωθυπουργός οφείλει να βγει μπροστά και να τον στηρίξει. Στην τελική ας στείλει τον Γεραπετρίτη και τον Σκέρτσο να διαπραγματευτούν..