Πολιτική

Έρχεται ξεκαθάρισμα στο Μέγαρο Μαξίμου – Σκέρτσος εναντίον Γεραπετρίτη;

Πυρ και μανία ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος αφού αυτή την φορά τα έβαλε τόσο με τον Γιώργο Γεραπετρίτη όσο και με τον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Η σχέση του υφυπουργού με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, από ότι μαθαίνουμε δεν διανύει και την καλύτερή της φάση. Συγκεκριμένα στον Σκέρτσο δεν άρεσε καθόλου η φράση – προμήνυμα του Γεραπετρίτη για ανασχηματισμό. Για όσους δεν παρακολούθησαν ο Γεραπετρίτης “βιάστηκε” να απαντήσει στην ερώτηση του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή, αναφορικά με την απόδοση ορισμένων υπουργών, ότι «ποτέ δεν περιμένεις σε μια ομάδα να αποδίδουν και οι έντεκα το ίδιο».

Φάνηκε ότι η φράση αυτή καθόλου δεν άρεσε στον υφυπουργό αφού όταν κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση Γεραπετρίτη στο ραδιόφωνο παραπολιτικά 90,1 απάντησε ότι, δεν είναι δουλειά του κυρίου Γεραπετρίτη να κάνει αξιολογήσεις και ότι αυτή την αρμοδιότητα την έχει μόνο ο Πρωθυπουργός.

Στην συνέχεια όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε κατά πόσο ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού ο ίδιος δεν δίστασε να απαντήσει «όλοι οι υπουργοί έχουν την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού μέχρι να τοποθετηθούν κάπου αλλού».

Τον αξιολόγησε κανονικά δήλαδή.