Πολιτική

“Επιβράβευση” για τον Παναγιώτη Σταμπουλίδη

Συγκεκριμένα φιλε-left μέσα ενημέρωσης και επιρροής στα social media έχουν βάλει αρκετές φορές στο στόχαστρο τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σταμπουλίδης έβαλε πλάτη, είτε αυτό ήταν για τον Υπουργό Ανάπτυξης είτε για συγκεκριμένες επιλογές που έχει κάνει το Μ. Μαξίμου. Ίσως και για αυτό να τον “χτυπούν” στην πραγματικότητα.

Ο Σταμπουλίδης επιλέγει σε αυτή την θέση προσωπικά από τον Γρηγόρη Δημητριάδη, διευθυντή του Κ. Μητσοτάκη και μέχρι στιγμής κρίνεται ως κάτι περισσότερο από ικανός. Όλο αυτό το διάστημα ως γ.γ του Υπουργείου έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άδωνι αλλά και να διαχειριστεί με πυγμή τα διάφορα καρτέλ της αγοράς που τον προσεγγίζουν για ρουσφετολογικούς κυρίως λόγους.

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα που πολλές φορές λέμε. Δεν νοιάστηκε να δείξει “συμπαθής” σε συγκεκριμένους κύκλους, ίσως και για αυτό να επελέγει πρόσφατα για την θέση του αναπληρωτή διευθυντή στο ΤΑΙΠΕΔ.