Πολιτική

Ένας κουρασμένος υπουργός…. Άδωνις Γεωργιάδης

Κακά τα ψέματα, τον Άδωνη Γεωργιάδη τον γνωρίσαμε μέσα από τις συχνή τηλεοπτική του παρουσία στα πάνελ. Όλη αυτή την περίοδο του κορωνοϊού ο Υπουργός εμφανίζονταν καθημερινά και αδιαλείπτως στην τηλεόραση ή ραδιόφωνο.

Οι ώρες πτήσεις του στα τηλεπαράθυρα τον ανάγκασαν όμως το τελευταίο διάστημα και λάθη να κάνει και συγνώμη να ζητήσει. Τελευταία περίπτωση ήταν η δήλωσή του, να του παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων οι καταστηματάρχες.

Μετά από ένα τέτοιο ατόπημα είναι λογικό και επόμενο να έχουν ενοχληθεί στο Μαξίμου. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτές οι δηλώσεις εκτός από το κακό που κάνουν στην κυβέρνηση, ενοχλούν και τον ίδιο τον Μητσοτάκη ο οποίος έχει επιλέξει να πορευθεί με ένα κεντρώο και μεταρρυθμιστικό προφίλ.

Πάντως ο ίδιος ο Άδωνις σε δημοσιογραφικές πηγές δηλώνει ότι ουδέποτε έχει εκφράσει την ενόχλησή του ο Πρωθυπουργός για τις συχνές εμφανίσεις του σε τηλεόραση ή ραδιόφωνο. Το αντίθετο μάλιστα. Δηλώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που όλοι ξέρουμε, τον προτρέπει να βγαίνει όλο και πιο συχνά ώστε να υπερασπίζεται τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Αν μη τι άλλο ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει βάλει προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό του… να μειώσει τις εμφανίσεις του στα ΜΜΕ.