Πολιτική

Έχει γραφείο στην Προεδρία ο σύντροφος της κυρίας Σακελλαροπούλου;

Τα πράγματα δεν είναι ρόδινα με την κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου… Για την ακρίβεια, μυρίζει μπαρούτι σε όλη την Ηρώδου Αττικού, ειδικά μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τη μη παρασημοφόρηση του Ιάσονα Αποστολόπουλου.

Ήδη έχει αρχίσει και γράφεται εντόνως ότι πίσω από όλη αυτή την αναστάτωση βρίσκεται ο συμβίος της Προέδρου, ο κ. Παύλος Κοτσώνης. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κοτσώνης ανακατεύεται με τα όσα συμβαίνουν στην Προεδρία και μάλιστα -άγνωστο γιατί- διατηρεί δικό του γραφείο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αν ισχύουν και οι πληροφορίες ότι ο κ. Κοτσώνης είναι ο υπεύθυνος των «διαρροών» με τις οποίες «φωτογραφίζονταν» οι υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών για την επιλογή της παρασημοφόρησής του, που προκάλεσαν την αντίδραση του Νίκου Δένδια, τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο.

Πάντως, ο υπουργός Εξωτερικών είναι έξαλλος και έτσι εξηγείται το γεγονός ότι δεν παραβρέθηκε στη δεξίωση για την 47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Τέτοιο γεγονός, πάντως, δεν έχει ξαναγίνει στη σύγχρονη μεταπολιτευτική ιστορία του τόπου. Να γίνει, δηλαδή, διασπορά fake news από την Προεδρία της Δημοκρατίας με στόχο πολιτικό αρχηγό αλλά και τον ίδιο τον υπουργό Εξωτερικών.