Πολιτική

Δυσαρέσκεια αρεκτών γαλάζιων βουλευτών για την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου

Πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας από αρκετούς γαλάζιους βουλευτές κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου και την επιτροπή 2021. Στην κυρία Αγγελοπούλου χρεώνουν το γεγονός ότι είχε μπροστά της 2 ολόκληρα χρόνια να προετοιμάσειγια την Εθνική επέτειο για τα 200 χρόνια εθνεγερσίας.

Η ίδια ήταν όταν τους προηγούμενους μήνες υπόσχονταν και αγωνίζονταν -υποτίθεται- για μια υπέρλαμπρη εορτή αντάξια μιας επετείου 200 χρόνων. “Καλλιέργησε προσδοκίες που δεν κατάφερε να επιτύχει” τόνισαν αρκετοί βουλευτές.

Αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς, ότι τελικά οι μόνοι προσκεκλημένοι που κατάφεραν να ρθούν στον εορτασμό ήταν ο Πρίγκιπας Κάρολος μαζί με την  Υπουργό Άμυνας της Γαλλίας και τον Ρώσο Πρωθυπουργό, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν θα έκανε και τόσο καλά η κυρία Αγγελοπούλου.

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι το τελετουργικό της μεγάλης παρέλασης ήταν άψογο. Όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν είτε από κοντά την παρέλαση είτε από τις τηλεοράσεις επιβεβαιώνουν την επιτυχία. Αν νομίζατε όμως ότι όλο αυτό οφείλονταν στην κυρία Αγγελοπούλου, κάνετε λάθος. Την ευθύνη της παρέλασης την είχε αναλάβει ο Υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Επομένως, μετά το πέρας της εορτής ίσως να πρέπει να αναρωτηθούν κάποιοι στο Μαξίμου αν κρίνεται ή όχι ως επιτυχημένη η επιλογή της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου καθώς και να μάθει ο Έλληνας πολίτης το κόστος των “γούστων” της εν λόγω κυρίας.