Πολιτική

Αποστάσεις Βορίδη από τον Άδωνι για την φαρμακευτική κάνναβη

Η συγνώμη του Άδωνι για την θέση που εξέφραζε στο παρελθόν για το ζήτημα της παραγωγής της φαρμακευτικής κάνναβης ήταν το εντυπωσιακό στοιχείο από την χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής στην Βουλή για το σχετικό νομοσχέδιο.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό όμως ήταν το εγκωμιαστικό σχόλιο για τον τότε σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα:

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε στη συζήτηση και τη θετική συμβολή του κ. Καρανίκα. Η παρουσία του Νίκου Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό και πολεμά αν θέλετε ακόμη και σήμερα, τον τιμά γιατί είναι κάτι από το οποίο η πατρίδα έχει κάτι να κερδίσει»

Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να άλλαξε λίγο απότομα άποψη για την φαρμακευτική κάνναβη τώρα που είναι και Υπουργός Ανάπτυξης, όμως ο Μάκης Βορίδης είναι κανονικός δεξιός, από αυτούς που δεν προδίδουν τα πιστεύω τους.

Έτσι όταν ο Υπουργός Εσωτερικών ρωτήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 για το ζήτημα, απάντησε κοφτά: «Έχω εκφράσει τις απόψεις μου στο υπουργικό συμβούλιο. Δεσμεύομαι από τη συλλογικότητα των αποφάσεων του Πολιτικού συμβουλίου και δεν σχολιάζω αποφάσεις συναδέλφων» ενώ και όταν κλήθηκε να σχολιάσει τους επαίνους του Άδωνι για τον κύριο Καρανίκα, απάντησε: «Για αυτό να ρωτήσετε τον Άδωνι».