Επιχειρήσεις

Ποιος είναι ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Είναι νέος, μαχητικός και πάνω από όλα Νεοδημοκράτης. εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής τον Ιούλιο του 2019. Ο λόγος φυσικά για τον 35χρονο δικηγόρο και βουλευτή Έβρου, Χρήστο Δερμεντζόπουλο, γιο του πρώην υφυπουργού Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου.

Στην -εν εξελίξει- σύντομη κοινοβουλευτική του διαδρομή ως τώρα, δεν έχει αφήσει υπουργό για υπουργό ήσυχο, αφού βρίσκεται συνεχώς στην Βουλή διεκδικόντας πάντα το κάτι παραπάνω για τον τόπο του τον Έβρο, γεγονός που δείχνει ότι ο νεαρός κινείται στην σωστή κατεύθυνση.

Μια σειρά από παρεμβάσεις του βουλευτή, φαίνεται να έχουν πιάσει τόπο αφού οι γαλάζιοι Υπουργοί έδειξαν ενδιαφέρον για να τον ακούσουν όπως τόσο για το ζήτημα των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ, όσο και για τις διεκδικήσεις των καλλιεργητών γής στις Καστανιές Έβρου, μετά και τις καταστροφές του Φεβρουαρίου του 2020.

Μεγαλύτερό του παράσημο έως τώρα στην κοινοβουλευτική του διαδρομή, είναι το γεγονός ότι ο Δερμεντζόπουλος βγήκε μπροστά και απέναντι στην ανεκδιήγητη απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου, Νότη Μηταράκη να επεκτείνει το Κ.Υ.Τ στον Έβρο. Με τις συνεχόμενες αναρτήσεις στα social media αλλά και μετά από διεξοδικές επαφές με το επιτελείο του Πρωθυπουργού κατάφερε να ανατρέψει μια απόφαση που δίχως αμφιβολλία θα λειτουργούσε υπονομευτικά για τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας αλλά και για την ευρύτερη περιοχή στον Έβρο.

Ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος μέσα σε δύο χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα για τους Εβρίτες που τον πίστεψαν και τον στήριξαν.